Екс-поліцейського судитимуть за підозрою у вимаганні $4 тисяч від студентів

До суду скеровано обвинувальний акт відносно колишнього оперуповноваженого одного з відділів поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області та його брата, яких підозрюють у вимаганні 4 тис доларів від студентів. Про це повідомляє з посиланням на пресслужбу ДБР.

"До суду скеровано обвинувальний акт відносно оперуповноваженого одного з відділів поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області та його близького родича. Вони обвинувачуються у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України)", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що досудовим розслідуванням встановлено, що правоохоронець разом з братом вимагав та одержав неправомірну вигоду в розмірі 4 000 доларів США від студентів.

"За гроші оперуповноважений обіцяв не притягувати їх до кримінальної відповідальності за участь у бійці. У разі відмови надати гроші, правоохоронець погрожував студентам виключенням із закладів освіти та ув'язненням", - зазначається в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення