Екс-регіонал, що втік до Росії, "передбачив" долю України (відео)

 Обозреватель

Екс-член Партії регіонів Володимир Олійник, що втік до росії, заявив, що Німеччина погодилася на будівництво газопроводу "Північний потік-2" через те, що Україна може розпастися як держава (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

На його думку, країна боїться залишитися без забезпечення блакитним паливом, тому вивчає перспективи України. Підлу заяву перебіжчик озвучив в ефірі пропагандистської програми "Вечір в Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

"Німеччина наполягає на "Північному потоці-2"," Газпром каже, що і "Північний потік-3" буде. Незважаючи на тиск Америки, в цілому Європи, Німеччина наполягає. Це педантичні німці, які не викидають гроші просто. А чому вони наполягають? А тому що вони не тільки прорахували мільярди, а й провели політичну експертизу і побачили: перспектив в України немає, вона може розпастися на шматки. І тоді буде втрачено стійке забезпечення газу Німеччиною", - висловився він, додавши, що таким чином член Європейського союзу намагається захистити власні національні інтереси.

Підсумовуючи, Олійник підкреслив, що особисто він дуже хоче, щоб українці залишилися з "трубою і російським газом".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення