Екс-військовослужбовцям загрожує довічне ув'язнення за жорстоке вбивство на Донеччині

 УНН

Краматорська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо двох колишніх військовослужбовців, які жорстоко вбили 56-річного чоловіка. Чоловікам загрожує довічне позбавлення волі. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

Так, 27 вересня поточного року 40-річний уродженець Ровенської області та 30-річний житель Волновахи, які проходили службу в Ясиноватському районі Донецької області, були демобілізовані із лав Збройних сил України. Покинувши місце дислокації своєї частини, чоловіки відзначали цю подію, розпиваючи алкогольні напої.

Вранці 28 вересня в селищі Первомайське колишні бійці зустріли місцевого мешканця та разом з ним продовжили вживати спиртне у найближчому напівзруйнованому будинку.

Під час застілля в компанії виникла сварка, і один із чоловіків наніс новому знайомцю близько 10 ударів ножем в область голови та шиї, а другий жорстоко побив його палицею. Від отриманих тяжких поранень потерпілий загинув на місці, а гості втекли, забравши із собою мобільний телефон жертви.

Дії зловмисників кваліфіковано за п.12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство за попередньою змовою, вчинене групою осіб) та ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення