Ексдепутата за приховування 52 мільйонів гривень оштрафували на 51 тисячу

 СЕГОДНЯ

Суд виніс вирок у справі за обвинуваченням колишнього народного депутат в декларуванні недостовірної інформації. Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Слідством встановлено, що народний обранець у щорічних деклараціях за 2015-2018 роки та у декларації, поданій у серпні 2019 року, перед звільненням із посади народного депутата, не вказав фінансові зобов’язання у розмірі 52 млн гривень, дороговартісну нерухомість, а також наявність у власності приватного підприємства з часткою у статутному капіталі 98,2%", – йдеться в повідомленні.

Ім'я народного депутата не називається. ЗМІ повідомляють, що мова йде про Геннадія Бобова, який раніше, за словами екс-глави ГПУ Юрія Луценка, погодився передати в державну казну більше 1 млн дол. несплачених податків.

Як повідомляється, 26 лютого 2020 року під час підготовчого засідання прокурор САП і обвинувачений підписали угоду про визнання винуватості.

"Вироком Вищого антикорупційного суду затверджено вказану угоду, особу визнано винною за ст. 366-1 КК України та призначено покарання у виді штрафу у сумі 51 тис. гривень. Крім того, особу позбавлено права обіймати посади, пов’язані із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, строком на 1 рік", – йдеться в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення