Екснардеп Чорновол перелізла через паркан ДБР із "колючкою" і влаштувала істерику (відео)

Державне бюро розслідувань почало досудове розслідування за фактом можливого порушення народною депутаткою VIII скликання громадського порядку.

Близько 11:00 28 січня жінка проникла на територію ДБР, що охороняється, в Києві на вулиці Петлюри через паркан із колючим дротом. Після цього вона зайшла до актової зали, де проходив брифінг першого заступника директора ДБР Олександра Бабікова, і під час його виступу спробувала кинути в нього мобільний телефон. Про це повідомила пресслужба відомства.

Ім'я депутатки офіційно не називається, проте відомо, що йдеться про екснардепку від партії "Народний фронт" Тетяну Чорновол.

У ДБР уточнили, що розслідування проводиться за фактом "порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, пов'язаноою з опором представникові влади, який припиняв хуліганські дії вказаної особи (ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України)".

У зв'язку зі своєю поведінкою депутатка була виведена із залу проведення брифінгу.

Першочергові слідчі дії тривають. У разі доведення провини, народній депутатці VIII скликання загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 2 до 5 років.

Сама Чорновол заявила, що її нібито не пустили на брифінг новопризначеного першого заступника директора ДБР Олександра Бабікова.

На відео видно, як Чорновол лежить на столі та бідкається, що у неї пошкоджена нога. При цьому вона заявила, що її нібито побили правоохоронці.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення