Ахметов та інвестори знову "зробили" українців: електроенергія вкотре подорожчає

Після підписання Кабміном меморандуму з виробниками "зеленої" електроенергії, "зелений тариф" в Україні залишиться найвищим в Європі, а ціни на електроенергію для населення знову виростуть. Про це написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Сергій Лямець.

"Платити за цю "поремогу" доведеться нам. Платити буквально, тому що дуже скоро виростуть тарифи на електроенергію для населення. Нам, звичайно ж, розкажуть казку про те, що ніякого підвищення не відбудеться. Що просто скасують пільгові 50% і бла-бла-бла. Електрика - подорожчає", - пише журналіст.

Лямець зауважив, що через цей меморандум бізнесмен Рінат Ахметов знову продовжить заробляти свій прибуток, а прем'єр міністр України Денис Шмигаль знаходиться під прямим впливом Ахметова.

"Електрика подорожчає для того, щоб Рінат Ахметов продовжив заробляти свій підвищений прибуток. Не тільки він, звичайно - в альтернативній енергетиці є й інші гравці. Але це не важливо. Важливим є те, що в боротьбі економіки + суспільства проти Ахметова + інвесторів перемогли Ахметов + інвестори... Ясна річ, що прем'єр Денис Шмигаль знаходиться під прямим впливом Ахметова. Для нього особисто все зрозуміло", - додав Лямець.

Журналіст вважає, через хитрі дії інвесторів українці змушені будуть платити за дорогу електроенергію. А Шмигаль буде готовий підписати так званий меморандум з виробниками "зеленої" електроенергії.

"Суть меморандуму - "не бийте нас ногами". А далі суспільству на тарілочці підносять шматок фекалій. Мовляв, уряд так затиснуло альтернативниками, що вони погодилися на жахливу для них знижку 7,5-15%...", - додав Лямець.

Нагадаємо, Кабмін 10 червня схвалив меморандум про зниження тарифу для сонячних і вітряних електростанцій. Він передбачає зниження "зеленого" тарифу для сонячних електростанцій на 15%, для вітрових - на 7,5%.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення