Емігранти зрізали скальп 19-річному хлопцю через зелений ірокез: моторошні фото і відео

"Дружба народів" у багатонаціональній Росії. У підмосковній електросталі група чоловіків-емігрантів зрізала частину шкіри 19-річному хлопцеві через зелений ірокез. Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Обережно, моторошні кадри! (18+)

Постраждалий Юрій М. підійшов до групи чоловіків, щоби попросити сигарету. Ті у відповідь облаяли його за зачіску: принизили, образили, обізвали півнем. Передбачувано – почався конфлікт. Приятелі Юри втекли, і він залишився віч-на-віч з агресорами.

Неадеквати знерухомили хлопця і ножем зрізали ірокез з його голови, зачепивши частину шкіри. Після — втекли у невідомому напрямку. Закривавленому хлопцеві першу допомогу надали перехожі, вони викликали швидку.

Фото підозрюваних у скальпуванні 19-річного мешканця Електросталі. Це Зафар Р. з Таджикистану, затриманий у передмісті Обнінська, а також 24-річний уродженець Комі Ілля Т. Кажуть, що були п'яні, хотіли пожартувати.

Кадри затримання підозрюваних у скальпуванні 19-річного хлопця з електросталі. На кадрах - уродженець Таджикистану Зафар Р. та 24-річний Ілля Т. з республіки Комі.

Сам постраждалий досі перебуває під наглядом лікарів. За словами Юрія, почувається нормально, першу ніч пережив спокійно. Обох підозрюваних він уже опізнав:

"Я підійшов до двох людей неросійської зовнішності стрільнути цигарку. Відбулася розмова щодо моєї зовнішності, що їм це не сподобалося. Наприкінці цієї розмови мені почали зрізати волосся разом із частиною скальпу".

Перше інтерв'ю хлопця Юрія, якому зняли скальп у підмосковній електросталі. Зараз він почувається "менш-менш" і чекає, що скажуть йому лікарі.

Постраждалий розповів, що незадовго до нападу він отримав повістку та збирався вирушити на термінову службу. Іншими словами - вбивати українців. Тепер через операції, які йому потрібно провести на голові, його призов відкладається. Юра боїться, що нападники отримають умовку замість реального тюремного терміну та захочуть помститися, тому всерйоз думає про переїзд до іншого міста.

У палаті з Юрієм його мати та подруга. Також приїхали правозахисники з руху "Сорок сороків" – привезли їжі та води.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення