Евакуювали 37 людей: на Прикарпатті палала лікарня (фото)

У четвер, 15 квітня о 07:39 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу Долинської центральної районної лікарні в місті Долина на вулиці Оксани Грицей. Про це повідомляє ДСНС.

До місця події було направлено надзвичайників Державної пожежно-рятувальної частини №10, Державної пожежно-рятувальної частини №17, Державної пожежно-рятувальної частини №23, Державної пожежно-рятувальної частини №8, Державної пожежно-рятувальної частини № 6, воєнізованого гірничорятувального загону, частини спеціальної пожежної техніки та відділення радіаційного, хімічного та біологічного захисту Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Всього від ГУ ДСНС в області було залучено 80 чоловік особового складу та 19 одиниць техніки.

Як з'ясувалося, виникла пожежа в інфекційному відділенні Долинської центральної районної лікарні на сходовій клітці другого поверху з поширенням на горище. Площа пожежі складала близько 250 м.кв.

На місці події працювала ланка газодимозахисної служби.

З приміщення було евакуйовано 37 людей.

Завдяки професійним та злагодженим діям пожежно-рятувальних підрозділів пожежу було локалізовано о 09:04, а ліквідовано - о 09:49.

Жертв та постраждалих немає.

Причина виникнення пожежі - встановлюється.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення