Facebook додасть кнопку «Пожертвувати»

 Дождь

Facebook додати функцію «Пожертвувати», за допомогою якої користувачі можуть перераховувати гроші на благодійність прямо в соціальній мережі. Про це компанія повідомила в четвер, 19 листопада, у своєму офіційному блозі.

Зараз Facebook тестує нову кнопку спільно з 37 некомерційними організаціями. Серед них Всесвітній фонд дикої природи WWF - він збирає гроші на захист зникаючих видів тварин.

Також вже тестує нову функцію компанія Mercy Corps («Корпус милосердя»), яка організувала кампанію по збору коштів на допомогу сирійським біженцям.

Завдяки новій функції, користувачі зможуть у своїй стрічці відстежувати, яка частина грошей вже зібрана і скільки ще залишилося зібрати на ту чи іншу ініціативу. Крім того, зробивши пожертвування, людина зможе поділитися цим на своїй сторінці.

Краудфандінг некомерційних організацій був вперше випробуваний в фейсбуці в 2013 році. Тоді соціальна мережа об'єдналася з некомерційними організаціями, щоб зібрати гроші на допомогу постраждалим від природних катастроф, наприклад, землетрусу в Непалі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення