Фарбувала ворота: на Одещині чоловік сокирою зарубав сусідку (фото, відео)

Одеські поліцейські затримали чоловіка, який зарубав жінку сокирою і втік у Вінницьку область. Як повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, злочин скоєно 9 березня.

Інформація про вбивство у селі Нерубайському надійшла до правоохоронних органів від родичів потерпілої, які виявили її мертвою у дворі.

«59-річну жительку Нерубайського з ознаками насильницької смерті виявили у власному дворі», - сказано в повідомленні.

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Того ж дня у ході розслідування поліцейські знайшли закривавлені речі та імовірне знаряддя злочину - сокиру, що належали 48-річному сусідові вбитої.

Зазначається, що чоловіка затримали в одному з населених пунктів у Вінницькій області, куди він поїхав до родичів, сподіваючись сховатися від поліції.

За словами затриманого, він вдарив сусідку сокирою по голові, коли вона фарбувала ворота. Однак виразно пояснити причину свого вчинку чоловік не зміг. Йому оголошено підозру в умисному вбивстві й затримано в порядку ст. 208 КПК України.

У рамках досудового розслідування призначено ряд експертиз, в тому числі психіатричну. Якщо підозрюваного визнають осудним, йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення