Фельдшер отримав струс мозку: у Краматорську​​ пацієнт напав на медиків

У Краматорську піцієнт напав на бригаду екстреної медичної допомоги. Про це повідомляє Донецький Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Все почалось з того, що до оперативної диспетчерської надійшов виклик від співробітника поліції з приводу надання допомоги громадянину, який знаходився на вулиці біля будинку. Диспетчер намагалася з’ясувати стан хворого та конкретизувати скарги для визначення режиму реагування на виклик, але співробітник поліції не зміг відповісти на запитання і наполягав на терміновому виїзді бригади екстреної медичної допомоги. На місці виклику, дійсно, на лавочці біля під‘їзду житлового будинку знаходився чоловік та поліціянти, які одразу поїхали. Для огляду пацієнт був заведений до автомобілю. При цьому, з самого початку він вів себе агресивно, лаявся, а під час огляду в машині почав вимагати наркотичні препарати, розкидувати речі. А почувши, що буде викликаний наряд поліції, вдарив фельдшера по голові та втік.

Фельдшером було написано заяву до правоохоронних органів. Також він вимушений був звернутися за медичною допомогою у травмпункт, де при обстеженні у нього виявили струс головного мозку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення