Філ Коллінз повторно одружується на третій дружині

 Lenta.ru

Орианн Севей, колишня дружина британського співака Філа Коллінза, оголосила про те, що вона і Коллінз відновили відносини і мають намір зіграти весілля ще раз, повідомляє USA Magazine.

«Я знову називаю Філа своїм чоловіком. Ми так близькі, що не важливо, чи одружені ми офіційно. Але ми маємо намір вступити у шлюб ще раз», — сказала Севей. Коллінз і Севей розлучилися в 2008 році, співак виплатив колишній дружині понад 46 мільйонів доларів відступних. За словами артиста, розлучення кинуло його в глибоку депресію і він ледь не помер від пияцтва. Після Коллінза Севей вийшла заміж за банкіра Чарльза Фуада Меджати. В даний час вони оформляють розлучення. Зараз Севей називає розставання зі співаком помилкою.

Коли в 2015 році її частково паралізувало після невдалої операції на хребті, Коллінз дбав про неї. 43-річна Севей — дизайнер коштовностей з Швейцарії. У них з Коллінзом двоє дітей: 14-річний Ніколас і 11-річний Метью. Севей — третя дружина британського співака.

У жовтні 2015 року Коллінз оголосив про своє повернення до музики після чотирирічної перерви. Він розповів, що проходив лікування від алкоголізму і не п'є вже три роки. Восени 2016 року має вийти перша книга мемуарів співака.

Філ Коллінз — колишній барабанщик арт-рок групи Genesis, в 1981 році почав сольну кар'єру і став одним з найбільш комерційно успішних музикантів в світі. Музикант входить в трійку артистів (поряд з Майклом Джексоном і Полом Маккартні), які продали більше 100 мільйонів екземплярів своїх сольних альбомів і стільки ж альбомів груп, у складі яких вони виступали раніше.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення