Фільми катастроф відпочивають: з'явилася нова інформація про НП у Києві (фото, відео)

Станом на ранок 14 січня в ТРЦ «Оушен Плаза», де ввечері 13 січня сталося масштабне підтоплення, вода зійшла, однак робота об'єкта тимчасово припинена. Про це повідомляє столичне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, у Києві затопило торгово-розважальний центр "Ocean Plaza" біля станції метро Либідська.

Причиною техногенної катастрофи в центрі столиці названо порив тепломережі діаметром 1000 мм. В результаті гарячою водою були затоплені перший поверх і підвальне приміщення будівлі.

Співробітниками ДСНС було врятовано 13 чоловік, в т. ч. четверо пасажирів маршрутного таксі, яке потрапило в яму в результаті розмиву асфальтного покриття, 3 людини, які стояли біля тролейбуса і 6 чоловік з першого поверху ТРЦ. Госпіталізація знадобилася сімом постраждалим.

Жінка, яка стала свідком події, виклала свої враження на сторінці у Фейсбук.

"Оригінально міг для мене сьогодні закінчитися Старий Новий рік. Мала всі шанси зваритися в окропі в ліфті. Фільми катастроф відпочивають. Прорвало магістральний трубопровід гарячого водопостачання, потоки окропу прорвали стіну на нульовому поверсі "Океан Плази" і водоспадами ринули прямо у взуттєвий відділ. Дівчина- продавець була заблокована в відділі киплячою водою, у мене на очах її виніс на руках охоронець тому, що вона кричала від болю, швидше за все постраждали ноги. Охорона виглядала розгубленою, люди самі тікали від наступаючих потоків води. Я просила хлопців з раціями щоб скоріше заблокували ліфти тому, що сама хвилину назад на одному з них піднімалася. Ну, один при мені відключили за допомогою перевернутої урни, про решту не знаю ... До "Ашана" в той момент вода ще не добралася, але це справа часу. Ніхто не поспішав знеструмлювати приміщення, в загальному, не дай Бог в нашій державі Н.П",-написала свідок.

Також з'явилося відео як рятувальники діставали автобус, що провалився в яму в результаті прориву труби.

Паблік "Информатор" повідомив, що вночі біля будівлі ТРЦ" Ocean Plaza" з'явився ще один провал.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення