Фотофакт: У Львові поліцейські під час погоні злетіли з дороги

 СЕГОДНЯ

У Львові минулої ночі автомобіль патрульних поліцейських під час затримання порушників, потрапив у ДТП. Машина злетіла з дороги під час погоні через ожеледицю. У результаті аварії постраждала жінка-поліцейський.

"Під час патрулювання на перехресті вулиць Наукова – Тролейбусна, поліцейські помітили автомобіль Mazda 6, у якого була несправна фара. Водій не відреагував на вимогу патрульних зупинитися. Близько 30 хвилин поліція переслідувала автомобіль. Один з екіпажів, який брав участь у перехопленні, на виїзді зі Львова не впорався з керуванням та злетів з дороги. Інцидент стався ймовірно, через ожеледицю – в момент аварії дорога не була посипана піском", – повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Потерпілу, інспектора патрульної поліції, відразу доставили в травмпункт з попереднім діагнозом – забій колінного суглоба.

А порушник так і не зупинився: на перехресті вулиць Стрийська – Наукова, вчинив умисне зіткнення з іншим екіпажем, пошкодив бампер і втік. Водія вдалося затримати на заправній станції у селі Солонка. Разом з ним в автомобілі знаходилося дві дівчини і хлопець.

Перевірка в наркологічному диспансері встановила, що 22-річний водій перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Результат на алкотестері показав 0.55 проміле. Хлопець визнав свою провину. На місце приїхав батько водія і провів профілактичну бесіду з сином. У справі ведеться слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення