Французи створили сумісний з еротичними книгами вібратор

 Mashable

У Франції розробили вібратор, який можна використовувати під час читання електронних еротичних книжок, а також спеціальний додаток до нього для операційних систем iOS або Android. Проект представлять в рамках виставки споживчої електроніки CES, яка стартує в Лас-Вегасі 6 січня, повідомляє Mashable.

Вібратор синхронізується з електронною книгою за допомогою Bluetooth.

Через додаток користувачеві потрібно завантажити на смартфон або планшет вподобану новелу. Читач може регулювати роботу вібратора за допомогою свого гаджета — погладжувати його, струшувати або дихати на нього. Він також має можливість зупинитися в будь-який момент і повторювати свої дії.

Додаток відкриває доступ до кількох еротичних розповідей, які видані у Франції. В основному це новели непрофесійних письменників. Деякі з них складали історії спеціально для проекту. Творці відзначають, що в майбутньому список літератури розширять за рахунок найпопулярніших прозаїків.

Крім того, за словами авторів проекту, вібратор може дистанційно контролювати і партнер користувача. Розробники підкреслюють, що пристрій працює абсолютно безшумно.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення