Футболіст загинув від кулі під час похорону однієї з жертв вибухів в Бейруті (фото)

32-річний ліванський футболіст Мохаммед Атві помер в лікарні Бейрута, де він перебував у стані медичної коми майже місяць після того, як випадково був поранений кулею в голову. Про це повідомляє AS.

21 серпня півзахисник збірної Лівану гуляв вулицею, а неподалік проходила похоронна процесія однієї з жертв вибуху в Бейруті. Там вирішили вшанувати пам'ять померлого пострілами в повітря, але якимось чином одна з куль потрапила в голову Мохаммеда Атві.

Атві був введений в стан коми, але врятувати його не вдалося – куля влучила в занадто чутливу зону мозку. Сім'я загиблого вимагає ретельного розслідування того, що сталося, адже за майже місяць нікого ще не затримали.

Відзначимо, що півзахисник Мохаммед Атві виступав за ліванські клуби "Ансар", "Тадамон Сур", "Аха Ахлі", а також провів три матчі за національну команду.

"Це не тільки втрата його сім'ї, а й втрата для клубу, оскільки він завжди займав особливе місце в серцях уболівальників, які бачили в ньому лідера. Мохаммед багато віддав клубу, ставши триразовим чемпіоном країни", - йдеться в повідомленні прес-служби "Ансара".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення