Гамселив поліном і металевим совком: на Полтавщині чоловік кілька днів повільно помирав вдома

На Полтавщині 37-річний чоловік забив до смерті знайомого, його позбавлено волі на 12 років. Про це повідомили у пресслужбі Полтавської обласної прокуратури.

"У вересні минулого року, перебуваючи в смт Машівка, за місцем проживання 60-річного знайомого, під час спільного вживання алкогольних напоїв чоловік рукою, ногами, дерев’яним поліном та металевим совком жорстоко побив господаря оселі. Кілька днів потерпілий не підводився з ліжка та унаслідок отриманих тяжких тілесних ушкоджень помер", - повідомили у прокуратурі.

Із метою приховування злочину зловмисник переніс тіло на город та прикидав землею, а падчерці, яка почала розшукувати батька, сказав, що його забрала в лікарню бригада швидкої допомоги.

Упродовж життя фігурант 10 разів притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини. У вказаний період за вчинене шахрайство був звільнений від відбування покарання з випробуванням.

Тож за сукупністю вироків Машівський районний суд позбавив чоловіка волі на 12 років. До набрання вироком законної сили особа перебуватиме під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення