Гаряча вода у Києві: у Кличко-бойлер

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що центральне гаряче водопостачання буде можливим при наявності газу, але радить киянам мати бойлери. Таку думку він висловив в розмові з "Українська Правда".

Відповідаючи на запитання про гарячу воді, Кличко сказав, що це питання потрібно ставити не йому, а НАК "Нафтогаз" Андрію Коболєва. "От кажуть, що Кличко закрутив крани і вимкнув гарячу воду. Вибачте, я знову починаю жартувати: "Що потрібно, щоб холодна вода стала гарячою?". Підігріти? Правильно! А чим ми гріємо воду? Газом! А газу нам зараз не дають", – констатував мер.

На питання, чи є у нього самого гаряча вода, Кличко відповів: "У мене бойлер".

"Я розумію, що не кожен може собі це дозволити. Але ми всі заручники тієї системи, яка дісталася нам у спадок. Вона така", – сказав київський голова. Він зазначив, що розуміє Коболєва, "але не можна відстоювати інтереси компанії, не враховуючи інтереси жителів міста"

На зауваження журналіста, що людям не цікаво, хто винен у відсутності гарячої води, мер відповів: "Я готовий це надати, але дайте нам газ! Протягом тижня ми цю проблему вирішимо".

Нагадаємо, що кияни вже кілька місяців залишаються без гарячої води (деякі з травня, а деякі з червня).

4 жовтня в КМДА повідомили, що мирову угоду з "Нафтогазом" підпишуть 10 жовтня і киянам зможуть дати гарячу воду і тепло. За словами заступника голови КМДА Петра Пантелєєва, гаряча вода з'явиться у квартирах киян тільки після укладення мирової угоди з НАК "Нафтогаз". Текст мирової угоди вже підготовлений, зараз його узгоджують всі зацікавлені сторони.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення