Гендиректор оборонного підприємства на Хмельниччині погорів на хабарі (фото)

На Хмельниччині затримали генерального директора підприємства піл час отримання хабаря. Про це інформує пресслужба військової прокуратури Західного регіону.

29 квітня за процесуального керівництва військової прокуратури Хмельницького гарнізону задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди генеральним директором одного з державних підприємств Міноборони України, що на Хмельниччині.

За даними слідства, хабар у розмірі 10 тис. грн від хмельничанина призначався за повернення останньому майна, яке перебувало згідно договору на зберіганні вказаного підприємства до кінця грудня 2019 року. Кошти виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

Проводяться першочергові слідчі дії. Вирішуються питання щодо повідомлення посадовій особі про підозру в одержанні неправомірної вигоди, поєднаній з вимаганням (ч. 3 ст. 368 КК України), обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області, оперативний супровід – відділ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ у Хмельницькій області, Управління стратегічних розслідувань у Хмельницькій області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення