Генпрокуратура запросила на "дружню розмову" екс-бійця Правого Сектору

Генпрокуратура запросила керівника інформаційного центру руху "Правий сектор" прийти на "дружню розмову". Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Олексій Бик.

"Звісно ж, без повістки. У справі, до якої я не можу бути причетним за визначенням - як, скажімо, акула ніколи не зможе бути причетною до під"йому на Еверест. Я, звісно ж, від цих "дружніх розмов" відмовився. Причини три: 1. Доки ГП очолює моральна потвора (до того ж без відповідної фахової освіти) Юрій Луценко - ГПУ в моєму розумінні не може належати до правоохоронних органів.

2. Як показує досвід Медведька і Поліщука, довіряти прокурорським не варто ніколи, ходити до них у гості - останнє, що варто робити. У кращому випадку там вас заламають хвацькі 3,14дари з "беркуту" чи КОРДу? Одне лайно.

3. Повістки я так і не отримував. А якщо не отримував - значить, або слідчий порушує процедуру, або ніякого права мене запросити офіційно він не має",-написав Олексій

Нагадаємо, що у підозрюваних у вбивстві журналіста Олеся Бузіни Медведька та Поліщука силоміць намагалися взяти кров і слину для аналізів ДНК

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення