"Героя Росії" затримали в аеропорту "Бориспіль" за бійку з прикордонником (відео)

 СЕГОДНЯ

Прикордонники затримали в аеропорту "Бориспіль" пасажира за бійку під час проходження паспортного контролю, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Зазначений громадянин прибув рейсом "Стамбул-Київ". Під час заходів прикордонного контролю представив для перевірки документів вид на проживання в Туреччині. А паспорт, який дає право на перетин державного кордону, людина надати відмовилася, зазначивши, що громадянин Туреччини і спілкуватиметься тільки в присутності посла Туреччини в Україні. В ході подальшої перевірки було встановлено, що він є громадянином України", – йдеться в повідомленні.

Прикордонники зазначили, що під час проходження контролю в аеропорту він поводився неадекватно і агресивно.

"Під час спілкування зі співробітниками Держприкордонслужби завдав тілесних ушкоджень старшому зміни прикордонних нарядів. Прикордонники на можливу провокацію не піддалися і в рамках наданих повноважень порушника затримали і передали співробітникам Національної поліції", – зазначили в прес-службі ДПСУ.

Агресивному українцю за такі дії загрожує до 5 років позбавлення волі за ч. 3 ст. 2 КК.

Зазначимо, що, як видно на відео, чоловік називав себе генералом і героєм Росії, а також ображав співробітників прикордонної служби.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення