Герої України на службі у ворога: волонтер повідомив деталі

 Обозреватель

На даний момент серед проросійських бойовиків на Донбасі та кримських колаборантів присутні тринадцять осіб, які мають звання Герой України

"Давайте говорити чесно, колись вони щось зробили для України і стали героями, але саме це звання дає можливість, вибачте за мою французьку, тупо ск*рвитися. Вибачте, але це колись вони були героями, а зараз зрадники і колаборанти. Імена назвати не можу, але ці 13 осіб працюють у так званих кримських державних органах окупаційної влади, або у так званих Л/ДНР", - зазначив він.

За його словами, у наведених випадках навіть мови немає про якийсь примус з боку окупантів.

"Добровільно всі отримували російські паспорти у Криму. Ти або українець або, вибачте, галімий поц, який у травні 2014 року біг скоріше отримувати російський паспорт, щоб не звільнили з роботи. Ти вже стаєш зрадником. Єдина обставина, якою це можна пояснити, це якщо ти законспірований агент СБУ і виконуєш якесь завдання", - вважає волонтер.

При цьому Златкін додав, що більшість власників російських паспортів у Криму платили за це гроші.

"Вони давали хабарі в паспортних столах, щоб першими отримати ці паспорти", - наголосив він.

Також журналіст жорстко висловився і на адресу педагогів, які залишилися працювати після російської окупації.

"Усі без винятку вчителі, які зараз працюють в "Л/ДНР" і Криму, вони самі постійно нав'язують ідеологію і пропаганду, яка йде з Кремля. Це їхній обов'язок. Вони самі це роблять", - підсумував Златкін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення