Гігантський мегаполіс тупо не готовий до надзвичайних ситуацій-журналіст

 Апостроф

Міські служби Києва повністю неготові до надзвичайних подій, що вчора довели події на мосту Метро, який погрожував підірвати озброєний чоловік .

Таку точку зору в Facebook висловив журналіст Віктор Огієнко.

"Те, що влаштувало київське метро просто за гранню. Найтупіші оголошення "про технічні причини" відсутності повноцінного руху. Невміння направляти потоки людей. Відсутність оперативної організації розвезення людей додатковими автобусами. Відсутність оперативного регулювання і перенаправлення потоків авто з правого на лівий берег і навпаки" , - зазначив він.

Також журналіст незадоволений роботою силовиків, залучених до операції. За його словами, поліцейські показали "нульову роботу".

"Якби сьогодні були заплановані якісь теракти, та ще й в декількох точках, як часто роблять терористи, весь цей колапс з людей був би зручною мішенню. Гігантський мегаполіс тупо не готовий до надзвичайних ситуацій. І це після 5 років війни!" - підкреслив він.

Нагадаємо, як раніше повідомлялося увечері 18 вересня в Києві через чоловіка, який перекрив міст Метро і погрожував його підірвати, настав транспортний колапс: дороги зупинилися в пробках, а станції метро переповнені.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення