Гіві убитий. Стало відомо, хто буде наступним (фото)

 Fakty.ua

Ліквідацією ватажка банди Сомалі Гіві Росія готує “ДНР” та “ЛНР” до повернення Україні, але на своїх умовах. Наступний після Гіві – ватажок російських козаків Микола Козіцин.

– Загибель сталася, швидше за все, внаслідок пострілу з реактивного піхотного вогнемету Шмель. Під час пострілу Гіві знаходився у кабінеті. Сам постріл спричинив вибух і подальшу пожежу. На 8.24 офіційні представники так званої “ДНР” підтвердили смерть Гіві та ідентифікацію його тіла.

Можна сказати, що Російська Федерація і надалі прибирає лідерів так званої першої ідейної хвилі “Руської весни”. Забезпечуючи таким чином всі умови для повернення цих територій політично і фінансово до України, але на умовах Кремля, – повідомив громадський активіст Дмитро Снєгірьов в ефірі 112 Україна.

На його думку, наступний у черзі після Гіві – ватажок російських козаків Микола Козіцин.

– Буквально вчора у Росії йому так званий парламент козачий висловив недовіру, його назвали зрадником інтересів козацтва. Козіцин смертельно хворий, у нього онкозахворювання. Тому найближчим часом, скоріше за все, буде повідомлення про те, що у нього загострилася хвороби і він відійшов у кращий світ, – додав Снєгірьов.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення