Голлівудські зірки опублікували голі селфі слідом за Кардаш'ян

 Telegraph

Знамениті актриси, моделі і співачки відреагували на голе селфі американської телезірки Кім Кардашьян, опублікувавши схожі фото у своїх акаунтах у соцмережах. Про це повідомляє The Telegraph.

Кайлі Дженнер

Після того як 7 березня 35-річна Кардашьян розмістила в Instagram знімок, який викликав активну інтернет-дискусію, аналогічні власні фотографії опублікували актриса Бетт Мідлер, дружина музиканта Оззі Осборна Шерон, телезірка Кайлі Дженнер, модель Емілі Ратажковски і інші, менш відомі діячки кіно-, шоу-бізнесу та індустрії моди

Багато тих, хто приєднавися до флешмобу ставили метою висловити підтримку Кардашьян, яку ряд користувачів мережі розкритикували за надмірну любов до демонстрації свого тіла і залучення зайвої уваги до своєї персони.

Телеведуча Еллен Дедженерес використовувала фотошоп, додавши собі на задній план селфі Кардашьян. Американка також воліла не роздягатися перед передплатниками.

У свою чергу, 70-річна Бетт Мідлер зробила комедійне ню-селфі в стилістиці Кардашьян, щоб продовжити онлайн-дебати з Кім на тему доречності цього фотографічного жанру. Актриса запропонувала Кардашьян «змусити селфі працювати» і пожертвувати гроші на благодійність, пообіцявши підтримати її.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення