Голодний пес, який покусав у Києві п'яного господаря, помер у притулку

 СЕГОДНЯ

Пес, який на Троєщині покусав свого господаря, помер у притулку. За словами рятувальників, собака був занадто виснажений і не витримала стресу.

"Мабуть, тварина виснажена, плюс стрес, плюс, швидше за все, слабке серце, і ще різка зміна обстановки, і переляк: напад на "свого" – міра самозахисту в страху, швидше за все. Причина комплексна. Дія седативного закінчилося, коли собака переміщався до вольєра – стояв на ногах", – розповіли в Команді порятунку тварин.

Також виявилося, що господар собаки – наркозалежний, який вже потрапляв до поля зору правоохоронців через інцидент з іншим собакою. Минулого року його пес, також стаффордширський тер'єр, нападав на перехожих і атакував патрульного. "Попередній собака був застрелена поліцейськими близько року тому. Тепер він завів другу собаку і буквально знищив її", – написала в соцмережі місцева жителька.

Нагадаємо, до поліції звернулися місцеві жителі, які почули вночі моторошні крики з сусідньої квартири. Виявилося, на чоловіка напав пес – помісь стаффа і бультер'єра. Господар тримав пса чотири роки і доглядав за ним дуже погано, в квартирі спостерігалася антисанітарія. Господар випивав, і останніми днями не годував пса. Собака напав на нього і покусав руки. Чоловік зачинився у ванній. Щоб не застосовувати зброю, копи попросили про допомогу команду з порятунку тварин, які зловили тварину. Врятований господар житла від пса відмовився і зажадав його приспати. Рятувальники не зробили цього і передали його до притулку для тварин.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення