Голова апарату президента «Роснафти» знайдений мертвим в центрі Москви

Глава апарату президента «Роснафти» Ігоря Сєчіна Олег Єровинкин помер в автомобілі в центрі Москви. Як повідомляє Life.Ru тіло 61-річного співробітника РФ виявили в центрі столиці РФ сьогодні вранці. Причини загибелі з'ясовують слідчі. Про це йдеться на сайті Znak.com

«Експертизу щодо причин смерті будуть проводити співробітники ФСБ. Швидка констатувала смерть Олега Єровинкина», - розповіло джерело видання. На місці працює слідчо-оперативна група.

Відомо, що Єровинкин давно працює з Ігорем Сечіним. У травні 2008 року прем'єр-міністр РФ Володимир Путін призначив Єровинкина керівником секретаріату Сєчіна, який на той момент обіймав посаду заступника голови уряду.

У базі даних "Лабіринт" наводиться така біографія Олега Еровинкина:

Народився 7 листопада 1955 року в с. Нікольському Оренбурзької області. У 1980 році закінчив Вищу школу КДБ СРСР ім. Ф. Е. Дзержинського.

З 1973 по 1974 рік - помічник інспектора приймальника-розподільника УВС в Павлодарі Казахської РСР.В 1974-76 проходив строкову службу в Збройних Силах Радянського Союзу.

C 1976 по 1994 рік працював в органах державної безпеки. З 1994 по 1996 рік - заступник начальника відділу контролю за захистом державних таємниць Управління кадрів Адміністрації президента РФ.

В 1996 році - начальник відділу контролю за дотриманням законодавства про державну службу та державної таємниці управління кадрів Головного управління президента РФ з питань державної служби і кадрів. У 1996-97 рр .. - заступник начальника контрольно-інспекторського відділу Управління кадрової політики президента РФ.

З 1997 по 1998 рік - начальник Відділу секретного діловодства Адміністрації президента РФ.

У 1998 році - заступник начальника Управління - начальник відділу по роботі з секретними документами і захисту державної таємниці Управління інформаційного та документаційного забезпечення президента РФ.

З 1999 по 2004 рік - заступник начальника Управління - начальник відділу по роботі з секретними документами і захисту державної таємниці Управління інформаційного та документаційного забезпечення президента РФ.

З 2004 по 2008 рік - заступник начальника Управління інформаційного та документаційного забезпечення президента РФ.

З 22 травня 2008 по травень 2012 року - керівник секретаріату заступника голови уряду РФ Ігоря Сєчіна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення