Голова "Митного контролю" заявила, що за нею стежать

 УНН

Голова громадської організації "Митний контроль" Інна Біленко подала заяву в поліцію і прокуратуру за переслідування її невідомими особами.

"У понеділок за мною почалося стеження. Переслідувачі їздили за мною всюди, поміняли 5 машин за кілька днів. Учора я подала заяву в Деснянський райвідділ міліції. При цьому машина, яка мене переслідує, без страху під'їхала просто до дільниці", - цитують Біленко "Українські новини".

За словами голови "Митного контролю", в поліції досі належно не відреагували на її заяву. Тому вона також подала заяву в прокуратуру з проханням відреагувати на бездіяльність роботи поліції і встановити, з якого приводу невідомі стежать за нею.

Біленко вважає, що причиною переслідувань є її громадська діяльність.

"Митний контроль" просуває реформи, які припинять корупційні схеми, що будувалися роками. Це і недосконалість української бази ризиків, маніпуляції з визначенням митної вартості, корупція на митних терміналах усередині країни. Звичайно, тим, хто має серйозні доходи від недосконалого митного законодавства України, невигідно змінювати його, тому нашу організацію намагаються залякати", - додала голова "Митного контролю".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення