Гонтарева щомісяця витрачає 1 мільйон доларів на піар, аби обманювати українців

Нацбанк щомісяця витрачає близько мільйона доларів на медіа-підтримку. Цю інформацію у Facebook підтвердив журналіст-розслідувач Олександр Дубінський, відповідаючи на питання головного редактора сайту Еспресо.TV Сергія Руденко.

«Плюс мінус так. Платить Макар Пасенюк, виконують Голуб і Шинкаренко, агентство Стратеги», - повідомив Дубінський.

При цьому, додає журналіст, «реально там розкрадається половина».

Зазначимо, що Макар Пасенюк фінансовий радник Петра Порошенка, бізнес-партнер Валерії Гонтаревої, партнер інвестгрупи ICU, яка займається продажем компанії Roshen. Один з основних акціонерів ПАТ «Банк Авангард» (належить групі ICU, співвласницею якої до призначення главою Нацбанку була Валерія Гонтарєва). Панасюку належить 41,71% акцій банку. У свою чергу Гонтарева займала посаду голови наглядової ради банку «Авангард» з вересня 2013 року до 17 червня.

Марина Голуб - керуючий партнер «Агентства стратегічних рішень «Голуб і Шинкаренко», Інна Шинкаренко – генеральний директор цього Агентства.

Нагадаємо, що у понеділок на сайті Нацбанку було оприлюднено звернення Гонтаревої, в якому вона заявила: «Вже понад місяць Національний банк України перебуває під спланованою політичною інформаційною атакою».

Олександр Дубінський, коментуючи її заяву, на своїй сторінці у Facebook написав: «Читаю заяву Валерії Олексіївни Гонтаревої, написаної, судячи зі змісту, прямо на лікарняному ліжку. Оскільки людина явно не в собі, і з температурою – «наші кроки підтримує увесь світ і вся прогресивна українська банківська спільнота» - коментувати її не буду. Просто зверну вашу увагу, що піарники ICU, які писали цей текст, у вівторок проводять забавну акцію – мітинг під ГПУ. «Біля будівлі Генеральної прокуратури «Рада ошуканих вкладників банків» проведе мітинг «Досить терпіти». Під час акції протесту люди вимагатимуть від генерального прокурора Юрія Луценка захистити Національний банк України від тиску з боку силовиків та покарати банкірів-аферистів, через яких мільйони людей втратили власні заощадження».

Журналіст додав, що результати піар-мітингу покажуть телеканали «Інтер» та «Україна».

«А ви приходите на справжній мітинг, який проводять справжні вкладники», - підкреслив Дубінський.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення