Горе-мати викинула немовля з потягу: божевільне відео

Інцидент трапився у пасажирському потягу "Сімферополь - Москва". П'яна мати спробувала викинути 10-місячну доньку з купе поїзда. Відео оприлюднив YouTube-канал на Kerch.FM.

"Вона дуже голосно плакала!" - так виправдала свій вчинок 36-річна жінка.

П'яна росіянка наче збожеволіла і кинула свою дитину на міжвагонні сходи. 10-місячну дівчинку з небезпечного місця витягнув співмешканець горе-матері, а на наступній станції неадекватну сім'ю зняли з поїзда.

Жінка вийшла з купе без трусів, тримаючи однією рукою одяг немовляти. Вона відкрила двері на міжвагонні сходи і з усієї сили кинула туди дитя, як мішок зі сміттям. Після цього вона спокійно повернулася в купе.

Примітно, що жінку намагалася заспокоїти інша її дочка — 7-річна дівчинка. Саме вона кинулася за викинутою дитиною. Коли все сталося, з купе з'явився і співмешканець неадекватної матері.

Відомо, що сім'ю висадили з поїзда на наступній станції. На жінку та її співмешканця складено адміністративний протокол за неналежне виконання батьківських обов'язків.

Постраждалу дівчинку госпіталізували, а її старшу сестру відправили у соціально-реабілітаційний центр. Проте вже через 4 дні дітей повернули родині.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення