"Готуйтеся до смертельній сутички!" – у Польщу прибули війська США з артилерією і танками для стримування Кремля

Підполковник армії Сполучених Штатів Америки Стівен Гвентер заявив про те, що до Польщі, як було анонсовано раніше, активно прибуває новий батальйон чисельністю 1100 бійців для приборкання агресивної політики Росії щодо країн Балтії та Польщі. Про це повідомляє "Диалог.UA" з посиланням на Reuters.

На північному сході Польської республіки буде розміщений батальйон, до складу якого увійдуть 900 американських військових, а також 150 британських та 120 військовослужбовців.

Гвентер зазначає, що мова йде не про навчання, а про реальне протистояння російської агресії в країнах Балтії та Польщі. Більш того, він запевняє, що військові повністю готові до справжньої смертельній сутичці у разі загострення ситуації в регіоні.

Офіційна мета – стримування агресії РФ. Три інші групи розмістять в Литві, Латвії та Естонії, очолять Німеччина, Канада і Великобританія. Загальна чисельність всіх підрозділів складе 4 тисячі військових Північноатлантичного альянсу, в розпорядженні яких будуть танки, авіація і бронетехніка. Всі ресурси спрямовані на захист від можливого вторгнення Росії в країни Балтійського регіону та Польщі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення