ГПУ проводить обшуки в порту Миколаєва

 ГПУ

Співробітники ГПУ спільно з поліцією проводять обшуки на території державного підприємства Миколаївський морський торговельний порт. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Обшуки проходять за 26 адресами, в тому числі на території, в приміщеннях підприємств, в інтересах яких діяло керівництво порту, а також за місцем проживання і реєстрації керівництва Миколаївського морського торгового порту і суб'єктів підприємницької діяльності з метою збору доказів і встановлення осіб, причетних до скоєних злочинів ", - відзначили в прес-службі.

"Встановлено, що службові особи порту в співучасті з посадовими особами регіонального відділення Фонду державного майна України в Миколаївській області та суб'єктами оціночної діяльності, зловживаючи службовим становищем, укладали договори оренди нерухомого майна державного підприємства з суб'єктами підприємницької діяльності за заниженою ринковою вартістю оренди об'єктів", - підкреслили в прес-службі.

Це призвело до ненадходження до державного бюджету коштів за використання державного майна в 2012-2013 роках.

"В результаті протиправних дій посадовців державі завдано збитків в розмірі близько 45 млн грн", - уточнили в прес-службі.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст.366, ч. 2 ст. 367 КК (зловживання владою або службовим становищем)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення