ГПУ викликала на допит екс-міністра, який ховається в Білорусі

 Вести.UA

ГПУ викликала на допит екс-міністра оборони України Михайла Єжеля.

"Підозрюваний Єжель Михайло Броніславович викликається на 10:00 5 вересня 2016 року до слідчого в особливо важливих справах Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України... для допиту в якості підозрюваного і проведення інших процесуальних дій", - йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ.

У березні Головна військова прокуратура склала повідомлення про підозру Михайлу Єжелю за неналежне виконання службових обов'язків.

У 2013 році Генпрокуратура пред'явила підозра екс-міністра оборони Єжеля в рамках розслідування кримінальних проваджень, що стосуються знищення тилового забезпечення української армії.

В кінці квітня 2015 році Міністерство закордонних справ виступило з пропозицією відкликати посла України в Білорусі, екс-міністра оборони Михайла Єжеля з посади. У результаті В травні 2015 року Петро Порошенко звільнив Михайла Єжеля з посади посла України в Білорусі.

У Генпрокуратурі повідомили, що розшукують Єжеля як підозрюваного у справі про розтрату державних грошей, але він втік до Білорусі. У квітні 2015-го білоруська прокуратура відмовилася відповідати на запит ГПУ про те, чи дійсно екс-міністр оборони часів Януковича лікується в Мінську.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення