Грабіжники кинули вибухівку в автомобіль "Укрпошти" і зникли з 2,5 млн гривень (фото)

На Полтавщині невідомі підірвали автомобіль "Укрпошти" і викрали 2,5 мільйони гривень та заволоділи пістолетом охоронця. Внаслідок нападу тілесні ушкодження отримали двоє осіб, які перебували у авто. Про це повідомили у поліції області.

"Близько 10-ї години 7 липня до поліції Полтавщини надійшло повідомлення, що поблизу села Тишки Лубенського району невідомі підірвали автомобіль "Газель", який належить "Укрпошті", та заволоділи грошима в сумі понад два з половиною мільйони гривень та табельним пістолетом охоронця. Унаслідок розбійного нападу двоє осіб, що перебували в автомобілі, отримали тілесні ушкодження", — сказано у повідомленні.

За даними видання Факти, правоохоронці, що працюють зараз на місці події, встановлюють, яким чином грабіжники зупинили "Газель".

"За попередніми висновками, грабіжники кинули в кабіну автомобіля вибуховий пристрій. В області введений план "Перехоплення", - розповів начальник відділу комунікації ГУ НП в Полтавській області Юрій Сулаєв.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками статті 15, частини 2 п. 6 ст. 115 (замах на вбивство) та частини 4 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Санкція статей передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10-ти до 15-ти років або довічне позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення