Гранату прикріпив до воріт: на Кіровоградщині викрили чоловіка, який підірвав знайомого (фото)

Мешканець одного із сіл Кіровоградської області повертався додому, як прямо у воротах пролунав гучний вибух. До місця події збіглися небайдужі сусіди, намагалися допомогти, викликали швидку допомогу, однак отримані ушкодженні виявилися не сумісними з життям. Вбивцю затримали. Про це повідомляє Департамент карного розшуку Нацполіції.

Поліцейськими встановлено, що граната була прикріплена з іншої сторони воріт та «очікувала» на свій час.

Працівниками управління карного розшуку спільно з оперативниками відділення поліції 1 Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області за результатами проведення оперативно-розшукових заходів відпрацьовано всі можливі версії та викрито вбивцю. Чоловік спочатку вигадав собі алібі, а потім з метою відведення від себе уваги імітував замах і на своє життя, підклавши чергову гранату під колесо власного авто.

Оперативники ні на хвилину не повірили зловмиснику та розкрили вказаний злочин. Розуміючи, що гра одного актора не цікавить досвідчених правоохоронців, чоловік у скоєному зізнався та повідомив, що вчинив злочин на підґрунті давніх неприязних відносин.

Де підривач взяв знаряддя злочину - встановлять слідчі під час досудового слідства. На цей час вбивці повідомлено про підозру та обрано місту запобіжного заходу - тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення