Грецію охопили лісові пожежі, вогонь підходить до столиці

 СЕГОДНЯ

Через спеку та сильний вітер кілька регіонів Греції охопили лісові пожежі. Вогонь майже добрався до столиці – Афін. Найвищий рівень небезпеки оголошено відразу в декількох округах: Аттиці, Пелопоннесі, Аркадії і всіх центральних районах. На південному острові Елафонісосі – масові евакуації. Там відселили місцевих жителів і туристичний табір.

"Все було дуже хаотично. Ми не знали, що саме робити під час евакуації. А тепер повинні чекати, коли кемпінг поверне нам документи. Вони закрили ресепшен, а ми не можемо поїхати додому в Італію без паперів", – каже одна з туристок.

Раніше повідомлялося, що щонайменше п'ять іноземних туристів загинули в Греції через потужний шторм на півночі півострова Халкідікі.

За попередніми даними, серед загиблих двоє росіян, двоє туристів з Чехії та один відпочиваючий з Румунії. У свою чергу агентство Reuters інформувало, що ще 20 осіб були госпіталізовані. На території півострова Халкідікі пройшли проливні дощі і сильний град, були пошкоджені будівлі та лінії комунікацій.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення