Гройсман із дружиною зберігає готівкою ₴4 млн, $1,2 млн і €460 тис

 Лівий берег

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман разом з дружиною зберігає в готівковій валюті 4 млн грн, 1,24 млн доларів і 460 тис. євро. Про це свідчить його електронна декларація.

Раніше декларування цих коштів не було обов'язковим.

Також е-декларація показала наявність у Гройсмана і його дружини дорогих годинників: Audemars Piguet, Parmigiani, Boucheron, двох Rolex, двох Girard-Perregaux, двох Breguet, трьох Ulysse Nardin. Також задекларовано кілька ювелірних виробів: сережки, запонки, персні.

В електронній декларації докладно розписано доходи, раніше показані у звичайній декларації Гройсмана, його заощадження в банках, належна йому нерухомість.

Прем'єру, як і раніше, належать чотири земельні ділянки у Вінниці і селі Бохоники , два житлові будинки в Бохониках, кілька нежитлових приміщень. Прем'єр задекларував дві квартири у Вінниці і дві в Києві, у його дружини і дочки є по квартирі у Вінниці та Києві. Усі квартири належать Івану Бурлаці і Аліні Бурлаці, тому в старій декларації їх теж не було.

Нагадаємо, всі чиновники вищої ланки повинні подати декларації про доходи й активи через систему електронного декларування до кінця жовтня, а влада зобов'язана забезпечити вільний доступ громадськості до цих даних. Виконання цього зобов'язання - структурний маяк МВФ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення