Гроші змив в унітаз: поліцейський обікрав однокласників на зустрічі випускників у Миколаєві (відео)

 СЕГОДНЯ

Курйозний і водночас прикрий випадок днями стався в Миколаєві. Ні, мова не про "зайця", який втік від контролера через вікно. За даними поліції, на зустрічі випускників інспектор одного з управлінь главку обікрав своїх колишніх однокласників. Відео крадіжки потрапило у мережу.

Як розповіла спікер миколаївського облглавку поліції Олена Бережна, в публічному доступі з'явилося відео і інформація, що ця людина вкрала гроші з сумок тих, хто відійшов потанцювати.

"Після появи записів з камер спостереження в цьому закладі було прийнято рішення про проведення службової перевірки. Матеріали будуть передані в ДБР", – сказала нам Бережна.

Також у відділі комунікацій облполіціі повідомили, що 5 лютого цей інспектор звільнений з лав поліції.

"Нам дуже прикро, що такі люди ще трапляються серед нас. Своїми вчинками вони ганьблять честь поліцейського і перекреслюють копітку і важку роботу справжніх поліцейських. Сьогодні для всіх діючих правоохоронців цей випадок став великим ударом", – заявили в главку.

За попередньою інформацією силовиків, їх тепер уже колишній колега вкрав близько 4 тис грн. Але після того, як злочинець був викритий, гроші він змив в унітаз.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення