Групове вбивство у Миколаєві: 20-річна підозрювана просила відпустити її, щоб вийти заміж

 СЕГОДНЯ

У Миколаєві 20-річна дівчина, одна з трьох підозрюваних у розбійному нападі і вбивстві 35-річної жінки, попросила суд змінити їй запобіжний захід, щоб вийти заміж і влаштуватися на роботу.

Її адвокат звернувся з клопотанням замінити їй цілодобовий домашній арешт на особисте зобов'язання. Про це йшла мова на засіданні в Центральному районному суді міста, повідомили в прес-службі суду.

У свою чергу, прокурор вимагав продовжити запобіжний захід всім підозрюваним – цілодобовий домашній арешт 20-річної дівчини і утримання під вартою відносно двох інших фігурантів.

Дослідивши матеріали та заслухавши думки сторін, колегія суддів постановила продовжити запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з зобов'язанням носити електронний засіб контролю для 20-річної обвинуваченої, щодо інших обвинувачених продовжити строки тримання під вартою.

Варто нагадати, що вбивство було скоєно в ніч на 1 серпня 2018 року на поромну спуску в Миколаєві. Пізніше за підозрою в скоєнні злочину були затримані троє одеситів: двоє хлопців (18 та 22 років) і 18-річну дівчину.

Жертвою стала мешканка Миколаєва, яка отримала пропозицію про зустріч від чоловіка, з яким познайомилася в мережі. Побачення біля річки обернулося жорстоким вбивством: жінці проломили голову, а потім зняли з тіла золоті прикраси і годинник, а також забрали мобільний телефон.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення