Групу торговців людьми затримали на Запоріжжі

Співробітники відділу кримінальної поліції по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Запорізькій області минулого тижня задокументували протизаконну діяльність трьох сутенерів.

Три дні поспіль до тенет запорізьких поліцейських потрапляли громадяни, які, всупереч чинному законодавству, заробляли на життя організацією сексуальних послуг.

Як повідомив начальник відділу кримінальної поліції по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Юрій Євтушенко, 17 травня було викрито адміністратора однієї з саун у Шевченківському районі Запоріжжя.

45-річна громадянка, окрім профільних послуг закладу, пропонувала відвідувачам послуги повій, отримуючи за це частку від зароблених «нічними метеликам» грошей.

Наступного дня поліцейські викрили бордель, організований на території обласного центру 25-річною місцевою мешканкою. Громадянка винайняла кілька квартир, у яких «працювали» повії, віддаючи організаторці половину заробітку.

А 19-го травня на гарячому було затримано 37-річного громадянина, який офіційно вважався водієм таксі. Проте левову долю перевезень згаданого водія складала доставка повій до клієнтів.

Варто зазначити, що місце, час, характер інтимних послуг та фінансові питання також вирішувалися з «таксистом».

Громадянина затримали у момент, коли він клав до кишені черговий відсоток від виконаного замовлення.

У всіх випадках відкриті кримінальні провадження, розпочаті за ознаками ст. 302 Кримінального кодексу України (Створення або утримання місць розпусти або звідництво). Згідно санкції статті, сутенерам загрожує до семи років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення