Gucci влаштує показ в усипальниці британських королів

 Telegraph

Італійський модний дім Gucci влаштує показ круїзної колекції у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, повідомляє The Telegraph.

Видання підкреслює, що до цього жодному модному дому світу подібне не дозволялося. Креативний директор Gucci Алессандро Мікеле розповів, що переговори з приводу проведення заходу були складними.

«Лондон завжди в моїх думках. Я одержимий британською культурою минулого і сьогодення», — зізнався модельєр. Абатство, будівництво якого тривало майже п'ять століть і закінчилося в 1745 році, стало традиційним місцем коронації і поховання британських монархів і є одним із символів Великобританії.

Крім членів королівських сімей, на його території поховані Ісаак Ньютон, Джеффрі Чосер і Чарльз Дарвін. Італійський будинок моди Gucci заснований в 1921 році модельєром Гуччо Гуччі (Guccio Gucci). В даний час компанія спеціалізується на випуску одягу, парфюмерії, аксесуарів і текстилю.

З січня 2015 року посаду креативного директора компанії займає модельєр Алессандро Мікеле. У середині листопада він був удостоєний міжнародної премії в галузі дизайну International Designer Award

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення