Гуляв поруч: у столиці затримали музиканта за підозрою у вбивстві дівчини

У столиці затримали музиканта Сергія Бутко за підозрою у вбивстві невідомої молодої жінки. Друзі підозрюваного вважають затримання безпідставним та шукають адвокатів. Про це повідомляє на сторінці у Facebook журналіст та музикант Олексій Бик.

"Вчора до квартири моїх друзів Lesya Roy та Сергій Бутко без жодних ордерів увірвалися працівники так званих правоохоронних органів. Розгромили квартиру, називаючи це обшуком. Сергія затримали за підозрою у вбивстві дівчини, що сталося, здається 13 листопада у Голосіївському парку - лише на тій підставі, що Сергій з друзями того дня гуляв десь неподалік від місця вбивства. Чому саме його одного з трьох - невідомо. Підстава - лише дані мобільного оператора про координати телефона", - йдеться у повідомленні.

Олексій зазначає, що знає Сергія Бутко багато років. Вважає чоловіка спокійним, творчим, не схильним до агресії.

У свою чергу дівчина затриманого Lesya Roy підтвердила, що у квартирі, в якій вона проживає разом із Сергієм Бутко, правоохоронці дійсно провели обшук.

Нагадаємо, що у Голосіївському районі Києва у п'ятницю, 13 листопада, знайшли тіло дівчини зі слідами насильницької смерті. Вбивство сталося в парку біля Свято-Троїцького монастиря.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення