«Гуманна» суддя у Львові відпустила під особисте зобов’язання домушника-гастролера з Грузії

 Zik.ua

Глинська Дарина, суддя Шевченківського суду. Відпустила під особисте зобов’язання одного із чотирьох домушників-гастролерів із сонячної Грузії. Наскільки відомо, він вже «став на лижі». Найближчим часом має обрати запобіжний ще двом «гостям» із злодійськими нахилами і без постійного місця проживання. І чужим громадянством!

В п’ятницю поліцейські затримали чотирьох домушників грузинів. Підозрюються в численних крадіжках по кількох областях. Останнім часом обкрадали квартири на Сихові. Поліція Сихівського відділу їх вислідила і упіймала. Що є великою удачею! Є різні докази їх причетності.

Спершу суддя призначила усім чотирьом арешт із можливістю сплати застави у розмірі 128 тис. грн. Для них це цілком посильна сума. Троє відразу сплатили. Один не сплатив і залишився в СІЗО. Коли ті троє вийшли на волю, то поліція оголосила нову підозру за іншою статтею. От власне вже по другому колу обрання запобіжного заходу Глинська почала проявляти гуманність, яка мені, як громадянці, до хати якої колись були залізли злодії, не є зрозумілою і прийнятною.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення