Ґвалтував батько і поліцейські: 13-річну дитину, яка втекла з дому, зґвалтували 400 чоловіків в Індії

Щонайменше 7 чоловіків були заарештовані на заході Індії після того, як 16-річна дівчина заявила про те, що сотні разів її зґвалтували сотні чоловіків.

У заяві до Комітету захисту дітей Індії (CWC) 11 листопада дівчина, яка була бездомною, сказала, що загалом її зґвалтували 400 чоловіків. У своїй скарзі вона назвала також імена двох поліцейських.

Зазначається, що дитина просила гроші на автобусній зупинці, коли троє чоловіків змусили її займатися проституцією.

Хоча кількість ґвалтівників важко підтвердити, дівчина змогла ідентифікувати щонайменше 25 імовірних злочинців.

Дитина намагалася подати заяву в поліцію на чоловіка, якого вона звинуватила в побитті, але офіцери не зареєстрували заяву, а навпаки скористалися її вразливим станом і також примусили до сексу.

Дівчина розповіла поліції, що її видали заміж у віці 13 років за 33-річного чоловіка, який вчинив над нею сексуальне насильство. Також до наруги над неповнолітньою був причетний батько дитини, що і спонукало підлітка втекти з дому та спати на автобусній зупинці.

Активістка з прав жінок Йогіта Бхаяна сказала, що це "найтрагічніший випадок (зґвалтування) в історії".

"Цю дівчину катували щодня", - сказала вона, додавши, що поліція не змогла її захистити.

За даними Національного бюро реєстрації злочинів Індії, у 2020 році було зареєстровано понад 28 000 випадків імовірного зґвалтування жінок – по одному приблизно кожні 18 хвилин. Експерти вважають, що реальна кількість набагато вища.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення