Ґвалтував синів: на Житомирщині суд виніс вирок батьку-педофілу

На Житомирщині суд засудив до 12 років тюремного ув'язнення чоловіка, який ґвалтував синів. Про це повідомив прес-секретар Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко на своїй сторінці в Facebook.

"Прокуратурою Житомирської області підтримано публічне звинувачення у справі за фактами вчинення жителем Коростишівського району насильства та розбещування трьох малолітніх дітей. Під час досудового розслідування зібрано достатньо доказів, на підставі яких в суді доведено повну і беззастережну провину 30-річного чоловіка у скоєнні тяжких злочинів щодо своїх малолітніх дітей", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, було встановлено, що чоловік неодноразово жорстоко ґвалтував малолітніх пасинка і двох рідних синів, жорстоко бив, а після залякував і погрожував фізичною розправою.

Нагадаємо, в лютому поточного року співробітники Національної поліції затримали жителя Житомирської області, який протягом двох років ґвалтував синів.

Ми вже писали про те, що в парламенті зареєстрували законопроект про внесення змін до деяких законів України, якими пропонується захистити дітей від статевих злочинів, а також ввести кастрацію для педофілів.

Раніше в поліції назвали число справ, відкритих за сексуальне насильство проти дітей. В Україні розслідують понад 4300 кримінальних проваджень сексуальних злочинів проти дітей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення