Хабар у 3 тисячі доларів за вступ в університет: справа дійшла до суда

Прокуратура Житомирщини скерувала справу до суду щодо доцента національного університету, якого підозрюють у вимаганні та одержанні 2900 доларів США хабаря.

"За даними слідства, доцент через посередника пообіцяв абітурієнту успішне складання вступних іспитів та зарахування до університету за визначену плату – 2900 доларів США. Однак, під час одержання неправомірної вигоди був затриманий правоохоронцями", - повідомили у прокуратурі Житомирщини.

Викрито неправомірну діяльність викладача у вересні 2020 року завдяки скоординованим діям обласної прокуратури, Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України та Головного управління Нацполіції в області.

Нині Житомирською обласною прокуратурою, у межах процесуального керівництва досудовим розслідуванням, скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди доцентом одного з національних університетів міста Житомира за вплив на прийняття рішення (ч.2 ст. 369-2 КК України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення