Хабарника з Миколаївської ОДА із залу суду забрала "швидка" – ЗМІ

Першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Миколу Романчука госпіталізували в міську лікарню Одеси, із залу суду підозрюваного забрали медики "швидкої". Про це повідомив місцевийсайт "Новости-Н".

"За словами медиків, Романчук вимагає негайної госпіталізації та лікування в стаціонарі, оскільки в нього дуже високий тиск", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією, суддя вирішив оголосити перерву на невизначений термін, "до одужання підсудного".

Як наголошується в повідомленні, представники військової прокуратури заявили, що таким чином підозрюваний і його захисники затягують розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу. Зазначається, що формально на даний момент Романчук - "вільна людина": запобіжний захід йому не обраний, а термін його утримання під вартою відповідно до ст.208 КПК України закінчився в понеділок о 22.30.

Як повідомлялося, в Миколаєві під час спецоперації СБУ та військової прокуратури за вимагання хабара близько $100 тисяч затримали чотирьох високопосадовців, серед яких перший заступник голови Миколаївської ОДА, Герой України Микола Романчук. За словами генпрокурора Юрія Луценка, вони входили до злочинної групи, яка вимагала й отримала хабарі за надання дозволу на видобуток вапняку в одному із районів Миколаївської області.

При обшуку в Романчука виявили валізу, в якій знаходилися кілька сотень тисяч доларів США, золоті прикраси і фашистські хрести, також під його будинком знайшли підземні тунелі з дорогоцінностями.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення