Харківський суд виніс вирок педофілу-рецидивісту

 СЕГОДНЯ

Дергачівський районний суд Харківської області засудив 45-річного раніше судимого рецидивіста, який зґвалтував малолітню дитину, до 12 років позбавлення волі. Про це повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Раніше чоловік вже відбував покарання за аналогічні злочини – в 1998 і 2006 роках, а в жовтні 2017 року вийшов на свободу. Увечері 21 лютого 2018 року в одному з сіл Дергачівського району, будучи в п'яному стані на дитячому майданчику чоловік схопив 9-річного хлопчика, натягнув йому на обличчя шапку, закрив рот, щоб не кричав, і став тягнути в сторону лісосмуги.

Батько дитини побачив це і відразу кинувся на допомогу – він звільнив сина, затримав кривдника і викликав поліцейських. Як з'ясували правоохоронці, чотирма днями раніше в сусідньому селі рецидивіст образив хлопчика 2005 року народження.

"Обвинувачений побачив дитину ввечері біля залізної дороги. Він схопив його і, погрожуючи фізичною розправою, потягнув в посадку, розташовану неподалік. Дитина намагалася вирватися і кликала на допомогу, але той закрив йому рот", – пояснили в прокуратурі.

Затягнувши жертву в лісосмугу, збоченець, застосовуючи фізичну силу, насильно задовольнив статеву пристрасть неприродним способом. Після цього він втік, тому що з'явилися друзі хлопчика, які його розшукували. Поки що вирок не вступив в силу, оскільки йде час на апеляційне оскарження.

.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення