Херсонська поліція звільнила дівчину, яку викрав її колишній хлопець

 СЕГОДНЯ

На Херсонщині поліцейські звільнили дівчину, яку викрав її колишній співмешканець. Як повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіції, інцидент стався в одному з сіл Нововоронцовського району.

За допомогою копів районного відділення звернулася сестра зниклої дівчини: вона розповіла, що до її родички приїхав колишній співмешканець, вони посварилися, а потім він на автомобілі відвіз дівчину в невідомому напрямку.

Начальник відділення Олег Однолько розповів, що, отримавши це повідомлення копи відразу почали розшуки транспортного засобу – Mercedes сірого кольору: майже дві години екіпажі перевіряли вулиці населеного пункту та лісосмуги.

Біля балки недалеко від водосховища поліцейські помітили свіжі сліди від шин, які вели до берега. Правоохоронці спустилися в яр і через кілька метрів помітили розшукуваний автомобіль.

В салоні машини лежала зв'язана скотчем 22-річна потерпіла – вона була налякана і перебувала в шоковому стані. У свою чергу, водій в цей момент спав. Коли його розбудили, він пояснив свій вчинок сильними почуттями до дівчини. При цьому у хлопця були явні ознаки алкогольного сп'яніння.

Копи встановили, що зловмисникові 33 роки і він проживає в Дніпрі. Під час огляду автомобіля поліцейські виявили корпус гранати Ф-1 без запалу, який був спрямований на дослідження.

Після того, як потерпіла заспокоїлася, вона розповіла про обставини викрадення. За словами дівчини, вона зустрічалася з чоловіком близько двох місяців, але потім вирішила кинути його через агресивну поведінку.

Незважаючи на розрив стосунків, він продовжував писати повідомлення і вмовляв відновити зустрічі. У той день він приїхав в село і в черговий раз просив дівчину повернутися до нього.

Коли вона відмовила, чоловік схопив її за шию і силою затягнув в автомобіль. Після цього, за словами потерпілої, в балці хлопець її зв'язав і говорив, що відвезе до себе додому і вона буде жити з ним.

Зловмисник був затриманий, порушено кримінальні провадження за статтями "незаконне позбавлення волі або викрадення людини", а також "незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибухівкою". За скоєне чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк до п'яти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення