Херсонські копи вилучили наркотиків на мільйон гривень

 СЕГОДНЯ

У Херсонській області співробітники поліції вилучили у чотирьох зловмисників наркотичних речовин на суму близько мільйона гривень. Про це повідомили в прес-службі відомства.

"Під час слідчих заходів було вилучено пакети з психотропною речовиною, готовою для реалізації, на суму близько мільйона гривень, кошти в сумі 27,3 тисяч гривень, 2,1 тисячі євро, банківські картки на ім'я учасників групи, на яких зберігалися близько 75 тисяч гривень, отриманих зловмисним шляхом", – заявив виконувач обов'язків начальника обласного главку поліції Микола Цап.

Також правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку та мобільні телефони, за допомогою яких зловмисники виходили на зв'язок із потенційними покупцями.

Як з'ясувалося, до поширення наркотиків причетний 24-річний житель Корабельного району – він замовляв і отримував наркотики поштою з однієї із Східно-Азіатських країн. Для поширення особливо небезпечної психотропної речовини PVP і амфетаміну на території області зловмисник підібрав кількох громадян.

Ділок розробив відповідну корпоративну систему захисту спілкування всередині групи і прикриття безконтактного збуту препарату через автоматизовані сторінки меседжер в соцмережах. Також розповсюджувачі наркотиків рекламували свій товар на стінах будівель обласного центру.

Зараз підозрювані затримані, вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу. Проводяться необхідні експертизи та слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення